Advertenties

Mijn blogmake-upgeschiedenis.

Oefening baart kunst zeggen ze, toch? Is het werkelijk waar? Heb jij ook zin om terug te blikken? Ik namelijk wel! Enthousiast gemaakt door bezoekster Cornelia blik ik terug op mijn make-uptijd. Make-up tijd, deels mijn persoonlijke verandering qua haarkleur, maar ook de piercings die het gezicht verliezen. Kijken jullie mee naar de jonge Cynth?

1

Wow, hele andere swag. Rood als de duivel, stoere hoelahoep oorbellen in, een piercing rijker en natuurlijke de rode wenkbrauwen die op mijn gezicht meereisde. Volgens mij had ik toen mijn plakkertjes beugel niet eens. Bekijk eens de make-up, ik spot trouwens ook nog niet eens een rimpel, haha! 07-10-2009. Welke oogschaduw zou ik dragen? Misschien zie je hem al, maar green it is. Zelfs toen was ik al bezig met felle tinten!

2

Geen piercing meer? No, ik vond het geweldig toen ik hem op mijn dertiende liet zetten, maar na enkele jaren begon ook dat te vervelen. Hup eruit, was trouwens nog eens een spontane actie samen met le cousin.

3

Over naar blond? Mijn haar werd slechter, ik wilde het krullen met de krultang, wist ik veel dat het ook nog zonder hitte kon – hele uitkomst trouwens! – nu ik de foto’s bekijk begint het ontzettend erg te kriebelen. Ik. Wil. Verven! Maar nee, ga ik niet doen. Mijn haar is nog steeds herstellende van het felroze, zwart, blonderen, kleuren, ontkleuren, rood, paars, alles. Daarnaast was ik toe aan een nieuwe kleur. Zoals ik al zei, ik verveel mij snel. I know, it’s terrible, haha!

4

Prachtig make-up aanbrengen met kwasten! In 2009 had ik mijn eerste kwastenset, omdat ik mij nog goed kan herinneren dat ik tijdens mijn schoonheidsspecialiste opleiding ze had besteld via eBay. De kwasten van de Hema kwamen mijn neus uit, maar gingen ook snel kapot.

5

Eenmaal in het bezit van een betere set ging het opmaken met sprongen vooruit, maar eigenlijk toen ik begon te bloggen maakte het echt groot verschil. Misschien ook omdat ik kritischer werd, maar op foto’s veranderde ook superveel. Je zag ineens de Mount Everest in je eyeliner terug, I was not happy!

6

Na een tijd bloggen begon ik mij beter op te maken, puur door mijn perfectionistische kant, maar ook omdat ik het fantastisch vond dat ik vooruitgang begon te boeken. Mijn camerakwaliteit verbeterde + het veranderen van poseren. Zelf wil ik dat mijn look het beste overkomt op de foto, want daar draait het om. Toentertijd ging het echt om dat ik maar een beetje moet lachen, damn that was .. tough. Nu maak ik zoveel foto’s, dat het normaal is geworden. Ik ben eraan gewend!

7

Mijn houding is verandert, veel meer op mijn gemak, ook voor de videocamera. Nu moet ik knippen omdat ik teveel praat, voorheen waren het de stiltes die eruit moesten. Gewoon vertrouwen in wat ik doe + de groei in het bloggen en ik denk ook een persoonlijke groei. Je wordt toch wat ouder, wat wijzer – hoop je dan maar – dan veranderd er iets. Je leert nieuwe dingen, een leerproces, you know! Zoals het kennen van je gezicht, de tinten die jij juist kan hebben, of niet.

8

Daarnaast heb ik amazing bezoekers die mij tips gaven, door bijvoorbeeld naar beneden te kijken. Zelf denk je daar niet altijd over na, totdat iemand het zij of ik dat wilde doen. Well of course, tegenwoordig werp ik een blik naar de grond, zodat je de oogschaduw veel beter ziet! Mijn kapsels veranderen + de achtergrond. Het is witter, waardoor het contrast zo lekker afsteekt.

9

Vervolgens heb ik een hele eigen wil, die mega sterk is, waardoor ik dingen doe wat voor sommige niet kan. Ik combineer rode lipstick met blauwe oogschaduw. Ik probeer altijd de grens voor mijzelf op te zoeken, om mijn werkveld te vergroten. Meer onder de loop nemen, zodat ik geïnspireerd blijf + mijn motivatie behoud. Dat vind ik het belangrijkste, ik moet het leuk vinden. Dat heeft mij ook zover gekregen dat er ontzettend veel veranderde in mijn gezicht + make-up!

Weer zo’n lieve bezoekster die mij tipt voor een incredible artikel. Mijn voornemen is om het make-uplevel nog hoger te tillen, vorig jaar stond hij erop en dit jaar weer. Tot nu toe heb ik vrijwel bereikt wat ik wilde bereiken, maar gewoon op een hoger niveau. Dit is wel grotendeels mijn blog make-upgeschiedenis. Volgend jaar ga ik eens dieper graven in de fotomappen voor mijn jeugdige make-upfoto’s. Dankjewel Cornelia! Nu ben ik nieuwsgierig naar jullie make-upgeschiedenis!

Hoe verliep jouw make-upproces?

Too bad, WordPress zal helaas niet veranderen. Kun je niet inloggen, of lukt het niet om te reageren? Voer dan je website in bij het e-mailadres vakje en plak daar achter @Hotmail.com. Dan zal hij vervolgens gewoon door komen.

Advertenties

Tags: , , , , , , , , , ,

About BEAUTY KONING

Nederlandse beautyblog met een extraatje, namelijk artistieke make-up en special effects make-up! Veel kleur, extravagant en een dosis aan kunst!

58 responses to “Mijn blogmake-upgeschiedenis.”

 1. Lifesplash says :

  Aaah ja, damn, wat een verschil! Haha. En een piercing op je 13e, wow, damn! Haha, bad girl. Je hebt wel een hele vooruitgang gemaakt, props Cynth, heel erg mooi. :D

 2. Nella-Eus says :

  Heel mooi proces. Ga zo door!

 3. Sofie says :

  Leuk om te zien, je bent best wel veranderd!

 4. femketje says :

  super gaaf om je ‘ontwikkeling’ (om het zo maar ff te noemen XD) te zien :D

 5. Lotte says :

  Wat leuk, ik was ook al van plan om zo’n artikel te maken maar wacht nog op foto’s van mezelf die ik nog moet krijgen van vroegere vriendinnen. Heerlijk hè, zo’n terugblik naar je make-up geschiedenis. Ik vond je er eigenlijk altijd mooi uitzien, op geen van deze foto’s zit je make-up fugly hoor! Maar true, je ziet wel echt de groei en ontwikkeling en dat is natuurlijk heel erg leuk.

 6. mysupersweetlife says :

  Wow wat was jij anders.. Die piercing vind ik echt niet bij je passen… Je bent echt veel vrouwelijker geworden! Heel leuk om te zien en te lezen.
  Liefs

 7. redhotjillypeppers says :

  Leuk om die evolutie te zien !

 8. Miss Mags says :

  Zo inderdaad een hele verandering zo.

  Als ik eerlijk ben zou ik je haren deze kleur laten. Het staat je super !

 9. Nicky says :

  Leuke foto’s en leuk om te zien hoe je zo ontzettend vooruit bent gegaan, knap!
  Goede keuze om de piercing weg te halen, vind ik persoonlijk.

 10. theBlondBeauty says :

  Die eerste foto”Heavy shit mann. grapjee het stond je super goed! Je bent echt ontzettend vooruit gegaan met je blog en al je lezeressen zijn daar super trots op! ga zo dooorr :D

 11. Cornelia says :

  Wauw wat is je blogbericht leuk geworden!
  De eerste foto ben je echt totaal anders, wel een hele gewaagde look dat laat wel zien dat je wel echt doet wat je zelf leuk vind.
  Je kan ook wel terugzien in je makeup looks dat je echt je eigen wil hebt in het opmaken, zoals je al beschreef dat je makeup kleuren combineert die eigenlijk niet samen zouden kunnen. Maar dat vind ik nu juist zo leuk aan jou, je doet echt wat je zelf wilt en op je eigen manier!
  Die foto’s die je maakt zijn ook erg duidelijk, en de filmpjes die je maakt waar je jezelf opmaakt kan je ook echt goed zien en volgen dat is ook erg fijn!

  Zo’n piercing kan echt je uitstraling zo veranderen, ik vind het je niet eens zo gek staan maar je ziet er veel volwassener uit zonder!
  Je hebt trouwens wel enorm veel haarkleuren gehad zeg, felroze, zwart, blonderen, kleuren, ontkleuren, rood, paars, alles.
  Ik vind je haar hoe je het nu hebt wel mooi, maar ik snap die kriebels om het weer te veranderen heb ik ook altijd last van:)

  Leuk dat je volgendjaar dieper wilt graven in je makeupgeschiedenis! Ik ben benieuwd hoe je je volgend jaar nog verder gaat ontwikkelen, maar je hebt je al enorm ontwikkeld dat is zeker te zien aan je foto’s!
  Ik vind het erg leuk dat je de blog wilde maken toen ik ernaar vroeg, en ik heb zeker genoten van dit blogbericht bedankt ervoor!

  Liefs,
  Cornelia

 12. Bo says :

  Wow, ik had je helemaal niet herkend op de eerste foto! Leuk om te zien hoe je bent veranderd!

 13. Josephine says :

  WHUUT, ROOD HAAR?! Dat is zoiets anders, maar ik moet zeggen dat het je niet misstaat. Wat tof om de ‘groei’ te zien, je bent zo goed met make-up :D

 14. Arletta says :

  Leuk om te zien! Haha badass op je 13e die piercing cynth! Ik vind zonder beter btw. ;p je hebt echt grote sprongen gwmaakt!
  Happy new year alvast meis! Xx

 15. snakesinthebasket says :

  wat leuk om je veranderingen zo op foto te zien!

 16. michelleeeex says :

  Wat grappig! Je zag er vroeger ook heel mooi uit :D maar je make-up skills zijn wel flink verbeterd haha.

 17. Kaylani says :

  Wauw Cynth, wat ben je veranderd zeg! Dat rode haar op de eerste foto staat je wel echt goed. Maarja, dat hoor je dan ook van iemand die haar haar roze en paars heeft gehad :P

 18. Tessa says :

  Super mooi, zoner piercing ben je veel mooier
  x

 19. Make Up For Women says :

  Wat leuk om die evolutie te zien!:D Ik heb ook heel wat watertjes doorzwommen vooraleer ik iets of wat een mooie makeup kon aanbrengen haha:p Maar dat is uiteraard het leuke daaraan:D it’s a learning process:) Fijn eindjaar Miss! xoxo

 20. Miranda says :

  Ik had je echt niet herkent op de eerste foto. En ik wist niet eens dat je een piercing hebt gehad. Ik heb mijn eerste piercing ook op mijn 13de laten zetten en ik heb hem nog steeds (a) Je ziet echt dat je vooruit bent gegaan met je looks :D

 21. nienloves says :

  wow wat ben jij veranderd! je haar zit op foto 3 prachtig, en je makeup op foto 5 en 7 wauw! leuk om te zien :)

 22. lonnie101 says :

  Wauwie , wat maak je toch ALTIJD mooie looks !

 23. Jasmine says :

  Grootse veranderingen heb je ondergaan. Wauw had geen idee dat je ooit een redhead was, je ziet er zo artistiek uit met gekleurd haar. Het blond is toch wel ietsje beter om de make-up goed te laten poppen. En wat mocht je zo jong al een piercing zetten. Heel leuk om te zien hoe alles anders is en vooral beter geworden!

 24. Allissa says :

  Echt superleuk om te zien hoe iemand zo verandert en ouder wordt (: erg leuk.

 25. Sophia says :

  Wat leuk om dit te zien! Je bent bestwel veranderd en je makeupskills zijn echt heel erg vooruit gegaan! :D

  Alvast HAPPY NEWYEAR Cynthia! <3

 26. Monique says :

  Erg leuk artikel!! Fijne jaarwisseling meis!

 27. beautyvictims says :

  Wat leuk om te zien! Dat rode haar stond je goed, ik had echt niet verwacht dat je een piercing had haha :p

 28. Irma says :

  haha, wat leuk om te zien! dat rode haar stond je eigenlijk supergoed! Ik kan je nog wel herinneren met piercing, maar zonder vind ik het toch iets frisser en vrolijker staan. je bent echt vooruit gegaan en je groeit nog steeds. Blijf zo doorgaan, Cynth!

 29. bonjourSophie says :

  Wat leuk om te zien dat je stijl zo veranderd is! En je foto’s zijn echt super mooi nu! Is het gaatje van je piercing nu trouwens helemaal dichtgegroeid? :-)

 30. xaveenia says :

  Wauw super om te zien allemaal, leuk al die veranderingen :D

 31. Jorinde says :

  Wat leuk om te zien Cynth. Als ik mijn make-up geschiedenis laat zien dan lach je, je kapot haha!

 32. Beautydiamonds says :

  Wauw super om te zien zo en whoow op je 13e al, cynth je bent zo knap , en je looks zijn super ik hou van jou blog!

 33. Amanda says :

  Wow cyn die rode wenkbrauwen, echt een stoer chickie daar haha. Nu nog steeds, maar ook chiquer! More classy :D leuk artikel!

 34. shirley says :

  Wow, je bent als een raket vooruit gegaan qua make-up. Leuk artikel!

 35. debby says :

  Wat super leuk om te zien deze reis van jouw proces. Stond je trouwens prachtig red hair.

 36. Esmay says :

  Wat supergrappig om te zien! En met je rode haar waren we zusjes!!! hahaha!

 37. Peggy Timmermans Visagie says :

  Super leuk om die evolutie te zien! Ik vind je ook mooi met een neutrale look hoor, maar zo’n knal look is ook super fijn!

 38. Jana says :

  Erg leuk om te zien :D x

 39. Mme Sophistique says :

  Mooi om te zien hoe sterk je vooruit bent gegaan! Doe zeker zo verder :)

 40. sheelaaa says :

  die eerste foto, wauw wat een verschil! Ik vind het wel heel mooi. Wrm nu geen piercing meer?

 41. daniquevanvloten says :

  wow wat een verschillen allemaal zeg !
  dit vond ik echt een heel leuk overzicht,nog meer,nog meer hihi (:
  xoxo

 42. Nena says :

  wow dat rode haar is wel graaf! maar die piercing in je kin vind ik niet echt mooi :-). heb je nu trouwens je natuurlijke haarkleur weer??

 43. lindabeautyties says :

  Super leuk om je zo door de jaren heen te zien! Je bent een mooie vrouw :)

 44. Deb says :

  Wat een amazing overzicht, thanks for sharing sweetie! Je ziet dat je met sprongen vooruit gaat! Wow!! Ik vind die look met turquoise op je ooglid zo freakin’ mooi die moet ik even bij je gaan opzoeken want ik krijg weer de
  kriebels. Dat is wat jij ook doet Cynth, mensen inspireren. Ik heb nog zoveel
  van jou te leren ;-) Amazing!!!

 45. Judith says :

  Haha, wat leuk om te zien!

 46. Yak Man says :

  erg leuk om te zien zeg, ik heb nog niet zo’n hele lange make-up geschiedenis dus kan ook niets laten zien ;’).

 47. Denise says :

  haha wauw! toch wel blij dat je die piercing niet meer hebt! hahaha! Ik zou wel een keer een post willen zien met al je verschillende haarkleuren, dat rood was wel badass

 48. Mariel says :

  Leuk om te zien!

 49. aspasiablog says :

  Ooh, je zag er vroeger best leuk uit met dat rode haar!
  En die hoelahoep oorbellen draag ik nu nog steeds! :-D Ik heb wel eens geprobeerd om meer ‘volwassen’ oorbellen te dragen, maar op een of andere manier past dat toch niet zo bij me en grijp ik altijd terug naar mijn hoepeltjes. ;-)

 50. ayladebleser says :

  Cynthia, ik heb nog nooit gereageerd (denk ik), ik ben zo één van die stille lezers.. Maar jij bent een prachtig meisje zeg, wauw. Je mag trots zijn op alles wat je al bereikt hebt :) Liefs!

 51. Evelien says :

  Leuk om te zien, ik heb nog niet echt een proces qua make-up.

 52. cellamaassen says :

  Wauw, leuk verhaal.. leuk om te zien waar het allemaal vandaan komt! keep up the good work!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s